O nama

slika

Svi moto dogadjaji na jednom mestu. Potreba kojom smo se vodili još kao idejno rešenje za registraciju jednog takvog web sajta. Kao i ostali bajkeri, svi mi imamo prijatelje-poznanike i u susednim republikama bivše Juge, pa je ova činjenica bila od presudnog značaja.

Početak kao i svaki drugi bio je poprilično haotičan jer je trebalo od nekud početi.

Prikupili smo preko 400 moto klubova sa isto toliko moto dešavanja od Slovenije do Makedonije, rezultat,  jedinstven godišnji kalendar moto dešavanja. Web sajt je još sredinom sezone 2016. kada smo počeli sa radom imao preko 100.000 pregleda. Svake sezone resetujemo brojač poseta, pa tako i ove 2018-te. Do sada je ukupno web sajt posetilo preko 430.000 bajkera.

Oko 87% od ukupnog broja poseta su novi korisnici. Uprkos ovoj činjenici da puno ljudi zna za postojanje našeg web sajta, svesni smo da isto toliko, ne zna.

Ostvarili smo saradnju sa puno pojedinaca, moto klubova, organizacija i web sajtova sa sličnom tematikom. Preko stotinu promocija kako moto klubova, skupova, susreta, motorijada ili kako ih već svi mi nazivamo, tako i humanitarnih akcija, sve su bile besplatne i tako će i ostati.

Zadovoljstvo poslovnih partnera je naša satisfakcija, trudimo se da ponudimo i damo više od onoga što očekuju od nas.

S’poštovanjem

Urednik web sajta / Editor of the website :Ivan Mitrović

Saradnici web sajta / Associates on the website

 mico

zoza

igor

Budite i vi deo tima. Javite nam se !!!